reflections.jpg

Contact

Puck Cézanne van Biemen (1995) is een independant filmmaker en singer-songwriter uit Utrecht. Tijdens haar studie filmwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam heeft Puck in 2016 Puck's Productions opgezet. Als freelancer is ze daarmee door verschillende instanties ingezet als documentaire researcher, cameravrouw, cinematograaf, editor, productie assistent, event producent, licht assistent en regisseur.

Binnen het film en edit werk is Puck erg gefocust op ritme. Daarin komen haar twee passies samen. Film en muziek. In het afgelopen jaar, na verschillende succesvolle live opnames met haar eigen band, ging ze deze dienst aan andere artiesten aanbieden.

Puck met een camera rig voor website[556

pucksproductions@gmail.com

0634417092

Utrecht

Contact

Thanks for submitting!

Zo volgde een reeks aan muziekvideo's voor gypsy jazz en neoklassiek tot indie pop - artiesten en bands.

Naast haar filmwerk schrijft en speelt Puck voor haar solo-project Cézanne en band Moon Collective. Dit jaar staat er de release van een debut EP voor beide projecten op de planning.

Puck is als muziekaal leider, filmmaker en singer-songwriter onderdeel van het Collectief "de Wijven" dat in september 2020 optrad op Fringe Festival Amsterdam met Menstruatie de Musical. Menstruatie de Musical is een corona proof muziektheater-kunst installatie met live performance en een pre-recorded audiotour. Hierdoor heeft ze zich verder ontwikkeld als producer.

Daarnaast zet ze zich met De Wijven in voor  intersectioneel feminisme en co-schrijft ze een manifest over een nieuwe, gelijkwaardige manier van werken en samenleven.